ca
Webinar

Hvorfor webinar? Fordi det ikke kun er på prisen, at webinarer slår traditionelle kurser

 

Spar både tid, penge og ressourcer, ved at omdanne dit fysiske arrangement til online

Du får samme høje kvalitet i den viden du formidler og kan gøre det mere effektivt og koncentreret på et webinar. Og det bedste af det hele er, at ingen behøves at flytte sig, for at få ny viden.

I

Store besparelser

I

Samme vidensniveau

I

Rådgivning og sparring igennem hele processen

Webinar

De oplagte fordele:

Din virksomhed skal følge med tiden. Det skal mennesker også. Især dine medarbejdere, som hele tiden skal opdateres og have mere viden og flere færdigheder, så de er trygge og sikre i udførelsen af deres opgaver.

Kurser og træning er heldigvis også en prioritet for de fleste virksomheder.

Udfordringen med “almindelige kurser”

Almindelige kurser kræver som regel tilstedeværelse af medarbejdere – og kurser kan være en dyr fornøjelse af afholde.

Omkostningerne til kurser omfatter ofte transportomkostninger, hotelregninger og lønomkostninger – eller hvis vi har at gøre med en virksomhed, som laver en samlet løsning for alle medarbejdere, så koster det kursusfaciliteter og forplejning til alle medarbejdere.

Der er også lige den detalje, at mens medarbejderne er væk fra hverdagen, så står verden ikke stille, og der kan ligge en stressfaktor i, at opgaverne hober sig op.

“Hvorfor Webinar?”

Webinarer kan nemt afholdes med mange kursister, der sidder i mange forskellige byer og lande. Altså ingen transport.

De fleste webinarer strækker sig kun over et begrænset tidsrum, ingen spildtid til dine medarbejdere. Som deltager på webinaret kan du gå direkte tilbage på arbejde og bruge din nye viden, og du behøver altså ikke påregne halve eller hele fraværsdage i forbindelse med kurset.

Webinaret er skræddersyet til dine medarbejdere og giver koncentreret og tilpasset viden på kort tid. Der er mulighed for tilpasning undervejs i webinaret, og du modtager øjeblikkelig evaluering og feedback efter dit webinar.

Set med bæredygtige øjne har webinaret som en sidegevinst et langt grønnere aftryk end normale kurser, som involverer transport, hotel og forplejning. Du kan altså afholde webinarer med god og grøn samvittighed, fordi det fossile aftryk er massivt mindre end at afholde konventionelle kurser.

Stadig er der mange der spørger “hvorfor webinar”? – prøv det i samarbejde med Wecademy og mærk forskellen. Vi løfter dit webinar og sørger for en professionel udstråling og en behagelig stemning på webinaret.

Og så er der bonus’erne…

De virksomheder, som vælger at blive selvkørende og derfor investerer i deres eget software til webinar, oplever, at de nu også kan give deres kunder en bedre service – og at det bliver lettere at samarbejde med partnere, leverandøre og eksterne konsulenter.

Webinarsoftware behøver ikke kun at anvendes til kurser, men kan også bruges til digitale møder, præsentationer, orienteringer og måske også som en del af virksomhedens markedsføringsstrategi.

I kan vælge at uddanne jeres egen webinarvært, så I har en intern specialist, der kan håndtere systemet. Denne uddannelse sikrer, at I har alle faktorer med i planlægningen, så I ikke kommer til at gå på kompromis med kvalitet, indhold eller udbytte, når læring og møder flytter online.

Skal det hele bare være online?

Nej, naturligvis ikke, men webinarer er en oplagt vej til at effektivisere. Reducere spild af tid og penge, og i stedet bruge tiden og pengene på merværdi? 

 

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: