Hvorfor webinar?

Det spørgsmål får jeg ind i mellem, når jeg bliver spurgt om, hvad jeg laver. Jeg er heldigvis aldrig i tvivl om, hvad jeg skal svare.

Webinarer slår traditionelle kurser på meget mere end blot prisen

Hvorfor Webinar?

N

Virksomheden kan spare mange penge og tid på transport.

N

Hvis virksomheden arbejder med sin grønne profil og bidrager til at nå verdensmålene, kan I spare rigtigt meget CO2.

N

De bedste undervisere lige ved hånden, fordi de kan deltage fra dér, hvor de er.

Viden & Inspiration

Få viden om og inspiration til, hvordan du kan bruge webinarer til at styrke jeres virksomhed eller organisation.

De oplagte fordele: 

Din virksomhed skal følge med tiden. Det skal mennesker også. Især dine medarbejdere, som hele tiden skal opdateres og have mere viden og flere færdigheder, så de er trygge og sikre i udførelsen af deres opgaver. 

Kurser og træning er heldigvis også en prioritet for de fleste virksomheder. 

Udfordringen med “almindelige kurser”

Almindelige kurser kræver som regel tilstedeværelse af medarbejdere – og kurser kan være en dyr fornøjelse af afholde.

Omkostningerne til kurser omfatter ofte transportomkostninger, hotelregninger og lønomkostninger – eller hvis vi har at gøre med en virksomhed, som laver en samlet løsning for alle medarbejdere, så koster det kursusfaciliteter og forplejning til alle medarbejdere. 

Der er også lige den detalje, at mens medarbejderne er væk fra hverdagen, så står verden ikke stille, og der kan ligge en stressfaktor i, at opgaverne hober sig op. 

Mit svar på “Hvorfor Webinar?”

Webinarer kan nemt afholdes med mange kursister, der sidder i mange forskellige byer og lande. Altså ingen transport.

De fleste webinarer strækker sig kun over et begrænset tidsrum, ingen spildtid til dine medarbejdere. Som deltager på webinaret kan du gå direkte tilbage på arbejde og bruge din nye viden, og du behøver altså ikke påregne halve eller hele fraværsdage i forbindelse med kurset.

Webinaret er skræddersyet til dine medarbejdere og giver koncentreret og tilpasset viden på kort tid. Der er mulighed for tilpasning undervejs i webinaret, og du modtager øjeblikkelig evaluering og feedback efter dit webinar.

Set med bæredygtige øjne har webinaret som en sidegevinst et langt grønnere aftryk end normale kurser, som involverer transport, hotel og forplejning. Du kan altså afholde webinarer med god og grøn samvittighed, fordi det fossile aftryk er massivt mindre end at afholde konventionelle kurser.

Og så er der bonus’erne…

De virksomheder, som vælger at blive selvkørende og derfor investerer i deres eget software til webinar, oplever, at de nu også kan give deres kunder en bedre service – og at det bliver lettere at samarbejde med partnere, leverandøre og eksterne konsulenter.

Webinarsoftware behøver ikke kun at anvendes til kurser, men kan også bruges til digitale møder, præsentationer, orienteringer og måske også som en del af virksomhedens markedsføringsstrategi.

I kan vælge at uddanne jeres egen webinarvært, så I har en intern specialist, der kan håndtere systemet. Denne uddannelse sikrer, at I har alle faktorer med i planlægningen, så I ikke kommer til at gå på kompromis med kvalitet, indhold eller udbytte, når læring og møder flytter online.

Skal det hele bare være online?

Nej, naturligvis ikke, men webinarer er en oplagt vej til at effektivisere. Reducere spild af tid og penge, og i stedet bruge tiden og pengene på merværdi? 

 

Fordele ved et webinar

Wecademy Klima Sketch

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os