Den digitale udvikling del 1: Sådan opnår I en succesfuld digitalisering af undervisning og uddannelser

Overvejer I at digitalisere jeres undervisning eller uddannelser? Få råd til, hvordan digitalisering af undervisning og uddannelser bedst gribes an.

Forside > Den digitale fremtid > Den digitale udvikling del 1: Sådan opnår I en succesfuld digitalisering af undervisning og uddannelser

2.
februar 2018
Den digitale fremtid | Digital læring | Webinarer

Den digitale udvikling betyder, at undervisning og uddannelser gøres tilgængelige online. Det kan virke overvældende og for nogen bekymrende, men det er der ingen grund til. Læs i dette indlæg, hvordan vi klæder jer på til at favne de muligheder, den digitale udvikling skaber – og hvordan I bruger dem til egen fordel.

Udviklingen inden for digitalisering af undervisning og uddannelser går stærkt. Derfor er det nødvendigt, at man er i stand til at tilpasse sig. Den digitale undervisning er nemlig ikke underlagt de samme betingelser som den konventionelle, fysisk forankrede undervisningsform. Den digitale undervisning bærer præg af større fleksibilitet, tilgængelighed og komprimering – mere viden kan tilegnes på kortere tid, inden for mere fleksible tidsrammer og på mere mobil vis.

Vi kan hjælpe jer med digitalisering af undervisning og uddannelser

Denne udvikling er ikke noget, der ”sker” for os, mens vi står og ser passive til (selv om det somme tider nok godt kan føles sådan), men derimod er udviklingen blot manifestationen af de behov, vi som mennesker oplever. I stedet for at vige tilbage fra udviklingen kan vi komme den i møde og gribe fat i de muligheder, den byder på – og bruge den til egen fordel i vores vej mod succes.

Sådan hjælper vi jer

Vi forstår godt, at digitalisering af undervisning og uddannelser kan føles som en stor og til tider skræmmende opgave. Men bare rolig, vi har masser af erfaring og viden, der sikrer jer en gnidningsfri og succesfuld oplevelse. Wecademy blev grundlagt for over tre år siden, og i den tid har vi gjort os mange erfaringer, tilegnet os masser af viden og skaffet dygtige undervisere – alle faktorer, der betyder, at vi i dag har de rette kompetencer til at digitalisere jeres undervisning og uddannelser. På den måde har vi i mange år allerede været der, hvor I, der ønsker at digitalisere jeres undervisning og uddannelser, gerne vil hen.

“Når vi samarbejder med jer, sker det ud fra et oprigtigt ønske om at skabe et så succesfuldt og professionelt produkt som muligt, som både I og dem, I udbyder produktet til, er tilfredse med.”

Ved digitalisering af undervisning og uddannelser er det en god idé at beslutte, om I skal bruge interne og/eller eksterne undervisere. Vi har et stort og unikt netværk af undervisningskonsulenter!

Når vi samarbejder med jer, sker det ud fra et oprigtigt ønske om at skabe et så succesfuldt og professionelt produkt som muligt, som både I og dem, I udbyder produktet til, er tilfredse med. Vi er jeres uvildige rådgiver inden for kompetenceudvikling og stiler efter intet andet end at gøre det til en så positiv oplevelse for alle involverede parter som muligt. Vi er ikke interesserede i en halvhjertet indsats eller kortsigtede løsninger. For os er det kvaliteten af undervisningen, der betyder noget.

Få tre råd til at komme i gang med digitalisering af undervisning og uddannelser

Hvorfor vi er den rette samarbejdspartner for jer

Det, vi kan bibringe, er en ganske unik løsning. Når i bestiller et webinar finder vi i dialog med jer det rette emne og matcher det med en af vores undervisere, der alle er specialiserede inden for deres faglige felt. Dette inkluderer e-facilitering, så underviseren kan koncentrere sig om at formidle sit budskab. E-facilitatoren sørger for at inddrage deltagerne og fungerer som en slags mægler mellem deltagerne og underviseren ved at sørge for, at førstnævnte altid bliver hørt. E-facilitatoren er en vigtig bestanddel i opskriften på et vellykket webinar, fordi hun spiller underviseren god og giver vedkommende tryghed og motivation.

Vi lytter til de overvejelser, I har gjort jer, og jeres ambitioner. Når I bestiller et komplet webinar, præsenterer vi webinarets og den digitale undervisnings mange muligheder for jer og gør det muligt for jer at udnytte dem.

Byd den digitale udvikling velkommen og kontakt os.

De bedste hilsner
Wecademy

Artiklen er skrevet af Sofie Kjærbo.

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os