Lær, hvordan du får en rolig og stærk stemme

Vil du også gerne blive bedre til at undervise, holder møder og kundemøder eller gå til eksamen? Læs vores blogindlæg om præsentationsteknik-webinar!

Forside > Digital læring > Lær, hvordan du får en rolig og stærk stemme

13.
september 2017
Digital læring | Webinar

Oplever du, at stemmen knækker, og at halsen er tør? Og aner du ikke, hvad i al verden du skal gøre af dine hænder, når du holder møder/kundemøder, når du underviser, holder oplæg eller går til eksamen?

Det er hamrende frustrerende, ikke? At få al sin viden og grundige forberedelse forpurret af nervøsitet.

Du er langt fra den eneste, der har det sådan. Mange døjer med det i mere eller mindre grad. Det er en af grundene til, vi tilbyder ”Skærmtræning/Præsentationsteknik”, så du kan forbedre din fremstilling og formidling. Og allerede d. 5. oktober har vi faktisk et webinar om skærmtræning/præsentationsteknik, som du kan læse mere om her.

Selv om der er forskel på det at stå foran et publikum fysisk og foran en skærm, er de teknikker, du kan bruge til at forbedre din præsentation, på mange måder ens. Derfor er webinaret relevant for dig, når du står foran et publikum – på gulvet eller på skærmen.

Bliv undervist af skuespiller Ann Hjort i præsentationsteknik

Vores dygtige underviser, skuespiller Ann Hjort, giver dig tips og tricks til, hvordan du kan hvile mere i dig selv, når du skal agere foran andre.

Vi har arbejdet sammen med Ann i mere end tre år. Vi ved derfor, hvor fantastisk dygtig en underviser hun er – og det er vi ikke de eneste, der synes. Vores kunde, Bridgewalkning Lillebælt, udtaler om Ann:

”Skuespiller Ann Hjort underviste de kommende guider – og det er en undervisning, jeg kan give min bedste anbefaling. Alle, der har brug for at stille sig op foran en forsamling, burde møde Ann Hjort. Hun er fantastisk – og kan på selv ganske kort tid ændre en persons performance med sin direkte, varme, humoristiske og empatiske stil. Hun bruger skuespillerens værktøjskasse; men evner at omsætte den til brugbare værktøjer for deltagerne. Alle var meget begejstrede og syntes, at de havde fået meget ud af dagen. Tusind tak!”

“I sidste ende handler det om kærlighed til den (faglige) historie, du fortæller. Når du taler svagt, skingert eller monotont, distancerer du dig fra dine ord, og når du distancerer dig fra dine ord, distancerer du dig også fra din historie.”

I webinaret deler Ann ud nogle af de værktøjer, hun har tilegnet sig gennem sin mangeårige karriere som film-, tv- og teaterskuespiller. Hun kan vejlede dig i, hvordan du fremstår fattet, professionel og troværdig, og hvordan du får din stemme til at lyde rolig og stærk.

Derfor vil en stor del af webinaret komme til at handle om netop din stemme og herunder din vejrtrækning. Din stemme og din vejrtrækning er en af de vigtigste måder at opnå succes på, når du vil fremstå rolig og troværdig.

Hvis din stemme er svag, eller du mumler, eller hvis du skynder dig igennem en sætning hurtigere, end du kan nå at tænke den til ende, har det en tendens til at mudre dit budskab til.

I sidste ende handler det om kærlighed til den (faglige) historie, du fortæller. Når du taler svagt, skingert eller monotont, distancerer du dig fra dine ord, og når du distancerer dig fra dine ord, distancerer du dig fra din historie.

NB! Selv om Ann i ovenstående video fokuserer på den online formidling, er webinaret som tidligere forklaret også relevant for dig, der underviser fysisk, fordi principperne kan bruges til begge former.

Men webinaret handler selvfølgelig om andet end din stemmeføring og din vejrtrækning. Rummet, du sidder i, din påklædning, dit ”mindset” m.m. kommer Ann også ind på. Der er derfor masser af håndgribelig viden, tips, tricks og inspiration til dig!

Så hvis du skal til eksamen, holde møder/kundemøder, foredrag, afholde kurser eller undervise – alt sammen online eller ej – er webinaret helt sikkert noget for dig.

De bedste hilsner
Wecademy

Artiklen er skrevet af Sofie Kjærbo.

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os