Overbevis chefen om, at du kan få ny viden på én time

Du ved, hvad du som deltager får, når du er med på et af vores webinarer. Vi er ambitiøse på dine vegne og sætter altid barren højt for at sikre et webinar med masser af kvalitet

Forside > Digital læring > Overbevis chefen om, at du kan få ny viden på én time

15.
august 2017
Digital læring | Webinar

Med et webinar er tilegnelsen af ny viden langt mere fleksibel og overskuelig. Og hos Wecademy går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

Webinarer er en nem og fleksibel måde at dele viden, undervise og afholde kurser på online, og vi har specialiseret os i at lave dem. Vi ved, hvor vigtigt det er at skabe relevant og brugbart indhold til dig som deltager – og samtidig ikke tage patent på din tid længere end højst nødvendigt.

Vores webinarer varer som regel én time. Og på den tid har du muligheden for at få ny viden. På mange måder er det et ideelt tidsformat, fordi det ikke tager for lang tid at blive fagligt opdateret, mens du er på arbejde – eller derhjemme, for den sags skyld. Samtidig ved vi (og du sikkert også), at et kursus bliver mindre og mindre spændende, jo længere tid det varer. Koncentrationen svigter, når man skal slå lyttelapperne ud i adskillige timer ad gangen.

Derfor koger vi undervisningen ned til det allervigtigste, og hvis der skulle være så meget viden, at det ikke kan formidles på én time, deler vi webinaret op i flere sessioner. Samtidig tilbyder vi at tilgængeliggøre en optagelse af webinaret, så hvis du har brug for at gense webinaret, har du mulighed for det. Dét er faglig viden på en fri og fleksibel måde.

Her hos Wecademy har vi specialiseret os i webinarformen. Vi ved, hvordan vi bedst udvikler, faciliterer og afholder et webinar, der tilgodeser dine behov som deltager. Du får brugbare råd, du kan tage i brug med det samme. Vi sørger for, at teorien er i orden, og vores dygtige undervisere giver jer idéer, råd og inspiration til, hvordan I med det samme kan tage denne nye viden i brug.

Desuden har vi altid en professionel facilitator med på vores webinar. Facilitatorens rolle inkluderer mange opgaver, men en af de vigtigste er hele tiden at inddrage dig som deltager: at opfordre dig til at stille spørgsmål og bidrage til webinaret. Og rent faktisk er du som deltager tænkt ind i forløbet allerede helt fra starten. For hvis du ikke får noget ud af webinaret, gør vi det heller ikke.

“Du ved, hvad du som deltager får, når du er med på et af vores webinarer. Vi er ambitiøse på dine vegne og sætter altid barren højt for at sikre et webinar med masser af kvalitet.”

En rigtig god måde at sikre et vellykket webinar er ved at have en dygtig underviser. Vi har et stort netværk af læringskonsulenter, der alle er specialister inden for deres faglige discipliner. Desuden er de også alle sammen vant til at undervise foran et kamera. På den måde sikres du en optimal formidling – og du får et større udbytte af webinaret.

Endnu et succeskriterie for vores webinarer er, at vi er med hele vejen – både før, under og efter webinaret. Dette sikrer kvalitet, ensartethed og genkendelighed på webinarene. Du ved, hvad du som deltager får, når du er med på et af vores webinarer. Vi er ambitiøse på dine vegne og sætter altid barren højt for at sikre et webinar med masser af kvalitet.

Se video nedenfor om hvordan vi er med i forløbet hele vejen.

Når alle disse faktorer spiller sammen, kan du få masser af ny, brugbar, professionel viden på kun én time. Det har vi nemlig specialiseret os i, at du kan.

Det må du godt sige videre til din chef.

Vil du gerne vide mere om webinarer og om vores rolle i dem, kan du læse mere om dem her: Wecademy.dk | Hvad er webinarer

 

De bedste hilsner
Wecademy

Artiklen er skrevet af Sofie Kjærbo.

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os