Skab mere tid og mere balance med webinarer

Tænk på alle de kurser eller foredrag, du har været til, og som du kunne have overværet hjemme i stuen foran din computer, din tablet eller mobil. Det ville have sparet dig en del tid, ikke? Tid, der kunne være brugt på fritid, familie og venner i stedet

Forside > Webinarer > Skab mere tid og mere balance med webinarer

1.
august 2017
Webinarer

Vil du også blive bedre til at balancere arbejde og private interesser? Og skabe en mere jævn fordeling af den tid, du bruger på de to? Så har vi et bud på én måde at gøre det på.

Efter vores serie om den digitale udvikling kommer her et genreskift. Dette blogindlæg tager udgangspunkt i en aktuel situation, mange af os befinder os lige nu: at vende tilbage til arbejdet med nye målsætninger i forhold til work-life balance, hvilket webinarer kan hjælpe med.

Deltag i kurser hjemmefra og skab mere tid og mere balance med webinarer

Velkommen tilbage fra ferie alle sammen.

Jeg håber, I har nydt den. Måske den har givet anledning til nye forsæt?

Jeg tror, at mange efter endt ferie kan gå rundt med et ønske om at skabe mere balance mellem arbejde og fritid. At vende tilbage til arbejdspladsen kan være hårdt, men samtidig kan det være en mulighed for at realisere sine mål og at få mere overskud, balance og tid.

Mere tid er nok det, mange forbinder med ferien: tid til at slappe af, sove igennem, læse en god bog, være sammen med venner og familie osv. Og netop tid bliver for mange en mangelvare, når vi vender tilbage til arbejdet.

“Tænk på alle de kurser eller foredrag, du har været til, og som du kunne have overværet hjemme i stuen foran din computer, din tablet eller mobil. Det ville have sparet dig en del tid, ikke? Tid, der kunne være brugt på fritid, familie og venner i stedet.”

Skab mere tid og mere balance med webinarer

Selv om vi her hos Wecademy ikke har en løsning, der fjerner enhver tids- og balancekval, du måtte have, har vi dog et godt bud, der kan lindre godt på problemet, nemlig webinarer (som du nok har gættet). For webinarer sparer altså meget tid for alle parter.

I forhold til konventionel undervisning/foredrag/kurser er det fx ikke nødvendigt at skulle finde lokaler, sørge for forplejninger, finde den rette underviser m.m. Her er der altså tid, der spares. Og samtidig er det for den deltagende ikke nødvendigt at bruge tid på transport, i køer eller på at finde en parkeringsplads. Du behøver ikke længere at planlægge din rejse, om du så er i bil, på cykel eller anvender offentlig transport. Og det medfører altså bare mere frihed, fleksibilitet – og tid.

Tænk på alle de kurser eller foredrag, du har været til, og som du kunne have overværet hjemme i stuen foran din computer, din tablet eller mobil. Det ville have sparet dig en del tid, ikke? Tid, der kunne være brugt på fritid, familie og venner i stedet.

At bruger webinarer som en måde at dele viden på er altså ressourcebesparende (også økonomisk) for dig, der afholder dem, og dig, der deltager i dem. Det er os, der tager os af alt det praktiske i forbindelse med udviklingen (herunder at finde den helt rette underviser), afholdelsen og afrundingen af webinaret, så I er fri for at skulle bekymre jer om det. Vi er med hele vejen og skaber mere balance og luft i kalenderen til jer.

Hvis du som medlemsorganisation, offentlig institution, virksomhed eller som deltager kunne tænke dig at spare tid og skabe mere balance i dine prioriteter, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om, hvordan I kan bruge webinarer i jeres arbejdsgang.

Kontakt os nu, og hør mere om, hvilke andre fordele der er ved at bruge webinarer i stedet for konventionel undervisning: kontakt os her eller brug kontakt formularen nedenunder.

Du kan også se ydelsen ”Vi udvikler komplette webinarer til dig”, og hvad den indeholder. Det er denne ydelse, mange af vores samarbejdspartnere vælger, når de fortrækker, vi laver webinaret for dem.

Ønsker du også at skabe mere tid og mere balance? Og har du specifikke tiltag, du godt kunne tænke dig at indføre for at få mere tid og balance?

De bedste hilsner
Wecademy

Artiklen er skrevet af Sofie Kjærbo.

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os